Ontvangstruimte
Unieke vergaderlocatie | Abe Lenstra Stadion Heerenveen

Ontmoeten doe je bij de beste vergaderlocatie van Friesland, het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. Centraal gelegen aan de snelweg en met gratis parkeergelegenheid (m.u.v. wedsstrijddagen). Wat deze locatie nog meer uniek maakt met haar topsportcatering? Vanuit elke zaal heb je uitzicht op het sportveld. Een inspirerende omgeving voor een vergadering, training, boekpresentatie, congres of receptie.

Tweetal biedt verschillende arrangementen en laat deze aansluiten bij uw wensen. Of het nu een borrel met een bitterbal is of een á la carte lunch of diner op hoog niveau.

Rechtstreeks contact: topsport@tweetal.nl of 0513-651033

shutterstock_579174232
Vier een fantastisch feest

Of je nu voetballiefhebber bent of niet. Deze indrukwekkende locatie in Heerenveen is al een feestje op zich. Wij van Tweetal maken het graag nog mooier door alle gasten te voorzien van topsportcatering, een hapje, drankje of uitgebreid diner, zodat het uw gasten aan niets ontbreekt. Geef uw wensen door en wij maken een plan op maat. Elk feest is uniek!

Rechtstreeks contact: topsport@tweetal.nl of 0513-651033

resize.asp-2
Loge / skybox | Abe Lenstra Stadion Heerenveen

Genieten van een hapje en een drankje met goed gezelschap. In uw loge (skybox) verzorgt Tweetal de horecadienstverlening. Van koffie met petit fours tot oesters met champagne. Van stamppotbuffet tot a la carte dineren. Tweetal biedt verschillende arrangementen en laat deze aansluiten bij uw wensen.

Rechtstreeks contact: topsport@tweetal.nl of 0513-651033

40 jaar passie en vakmanschap
á la carte lunchen en dineren op hoog niveau

In een fijne ambiance serveert ons vakkundige horecateam van Tweetal topsportcatering u en uw gasten een á la carte lunch of diner. Met seizoensproducten uit de regio bereidt onze chef heerlijke gerechten. Uiteraard houden wij rekening met dieetwensen en allergenen. Gelieve dit bij de reservering kenbaar te maken.

Rechtstreeks contact: topsport@tweetal.nl of 0513-651033

groentemand
Lokale en pure voeding

Pure en onbewerkte producten verhogen je vitaliteit. Het liefst halen wij die producten zo dichtbij mogelijk. Zo verlagen we niet alleen de Co2 uitstoot, maar weten we ook dat de producten op een verantwoorde manier tot stand zijn gekomen. Tweetal hecht waarde aan de vitaliteit van haar gasten en stimuleert dit met lokale en pure ingrediënten die op een duurzame wijze worden bereidt. Duurzaam voor de omgeving én voor uw gezondheid. Daarmee komen u en uw gasten fit de dag door, zowel fysiek als mentaal. Lees hier meer over onze missie en visie.

onze en uw zekerheden
Uw en onze zekerheden

Naast de eisen die de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) stelt aan voedselveiligheid wordt ons bedrijf ook door een extern bedrijf gecontroleerd op voedselveiligheid. Dit heeft geresulteerd in een officieel erkend hygiënecode certificaat. Met dit certificaat wordt aangetoond dat ons bedrijf werkt volgens de strenge eisen op het gebied van voedselveiligheid. Wij werken volgens NEN-EN-ISO-14001 en NEN-EN-ISO 9001:2015.

Sfeerimpressie
Route

abe lenstra stadion

Reserveer direct

    Ja, Ik geef tweetal.nl toestemming om mijn gegevens van dit formulier te verzamelen en veilig op te slaan*

    * Bekijk onze privacy voorwaarden

    Tijd voor een bezoek aan deze unieke locatie?