purevoeding_labelschool
Puur en lekker eten

Tweetal maakt puur eten aantrekkelijk waardoor leerlingen kiezen voor de schoolcatering. Elke locatie maken wij bijzonder. Eten is een beleving door dit te combineren met activiteiten en promoties.

Gezond is voor iedereen anders. Daarom is pure voeding ons uitgangspunt. We zijn ons ervan bewust dat de wensen van studenten verschillen en niet altijd aansluiten bij de norm pure voeding. Het assortiment bij u op locatie ontstaat door met hen in gesprek te gaan én blijven. Studenten zijn op school om te leren! En met pure voeding ondersteunen we het concentratievermogen, de vitaliteit én het doorzettingsvermogen.

Wij zijn er van overtuigd dat je meer moet doen voor een gezonde levensstijl. Nodig ons uit en wij bespreken de mogelijkheden. Ook als je in een situatie zit met eigen-dienst medewerkers, inspireren we je graag, geheel vrijblijvend.

Het delen van kennis is winnen. Wij zijn namelijk ambassadeurs voor pure voeding en daarmee zijn kenniswaarden als ‘delen’, ‘motiveren’, ‘quick wins’ voor Tweetal een mooier doel dan winst. Het zou fantastisch zijn als we hierin elkaars partner mogen zijn!

oorsprong_labelschool
Waar komt ons eten vandaan?

Puur eten is belangrijk voor schoolcatering, en hoe mooi is het als er ook een goed verhaal achter zit? Onze leveranciers zijn betrokken bij de schoolcatering en leren de studenten graag alles over hun product, duurzame manier van telen en sociale omgang met hun medewerkers.

Op de schoollocaties communiceren we waar het eten vandaan komt en herkennen ook de nieuwe leerlingen dit. Onze medewerkers lopen stage bij onze leveranciers. Zij vertellen dit met passie en zijn productspecialisten waardoor de producten de ene keer herkenbaar en de andere keer smakelijk verstopt gepresenteerd wordt.

sport_labelschool
Voeding die aansluit bij je leefstijl

Als je in een schoolomgeving pure voeding aanbiedt, moet deze aansluiten op de wensen van de studenten. Bewegen is minstens zo belangrijk om vitaal te blijven en sportprestaties zijn vaak een reden om de voedingsgewoonten aan te passen. Daar spelen wij direct op in met de schoolcatering.

Op school ben je om te leren! En daar werken we graag aan mee. We geven aan welke invloed voeding heeft op je lichaam en wat het doet voor je sport- en leerprestaties.  Bewustwording is de eerste stap.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw school?