livecookingpasta_labelschool
Live-cooking

Live-cooking, inspiratie en prikkels zijn belangrijke onderdelen om geïnteresseerd en gefocust te zijn.

Wij zijn specialist in belevingscatering. We kunnen u goed adviseren in motiveren, verrassen, verbazen en regionaal verbinden. Tevens kunnen we op vaste tijden samen koken met uw leerlingen en/of collega’s om gezamenlijk het menu voor de komende periode te kiezen. Met een smaakpanel en daarbij een kookcursus. Dit doen we liefst op de vaste stapavond, zodat er na het koken ook nog een leuke avond is.

Plezier is het toverwoord, leren is onze verbinding.

purevoeding_labelschool
Puur en lekker eten

Als inkoper van de schoolcatering is het belangrijk om puur in te kopen. Je wilt er zeker van zijn dat je de leerlingen stimuleert om te kiezen voor puur en lekker eten. Tweetal maakt puur eten aantrekkelijk waardoor leerlingen én ouders kiezen voor de school. Elke locatie maken wij bijzonder. Eten is een beleving door dit te combineren met activiteiten.

Gezond is voor iedereen anders. Daarom is pure voeding ons uitgangspunt. Om dit te borgen hebben wij professionele koks in dienst. Wij leiden ze bovendien zelf op in onze Tweetal Academie om de bewustwording van pure voeding en de impact daarvan op de vitaliteit, het concentratievermogen en energieniveau goed over te brengen.

Wij zijn er van overtuigd dat je meer moet doen voor een gezonde levensstijl. Nodig ons uit en wij bespreken de mogelijkheden. Ook als je in een situatie zit met eigen-dienst medewerkers, inspireren we je graag, geheel vrijblijvend.

Het delen van kennis is winnen. Wij zijn namelijk ‘ ambassadeurs voor pure voeding’ en daarmee zijn kenniswaarden als ‘delen’, ‘motiveren’, ‘quick wins’ voor Tweetal een mooier doel dan profit. Uiteraard zou het mooier zijn als we hierin elkaars partner mogen zijn!

oorsprong_labelschool
Waar komt ons eten vandaan?

Puur eten is belangrijk maar de passie voor pure voeding is de overtreffende trap. Dit kan in de ogen van Tweetal alleen als je ook het hele proces laat beleven. We beginnen daarom al met de toekomstige leerlingen. We nemen de leerlingen mee naar onze leveranciers. Één van deze initiatieven is ‘pluk geluk’. Hiermee creëren we verbinding en begrip en onze missie is “puur eten kies jezelf”. We ontwikkelen dit voordat de leerlingen op school komen. Kennis is bewust kiezen, ervaren de overtreffende trap.

Op de schoollocaties communiceren we waar het eten vandaan komt en herkennen ook de nieuwe leerlingen dit. Onze koks in opleiding lopen stage bij onze leveranciers. Zij vertellen dit met passie en zijn productspecialisten. Puur eten ontdek je samen!

sport_labelschool
Eet wat je sport

Als je in een schoolomgeving pure voeding aanbiedt is bewegen hierbij minstens zo belangrijk om energie te geven en de vitaliteit te verbeteren. We geven daarom aan welke invloed voeding heeft op je lichaam en wat het doet voor je sport- en leerprestaties.  Een uitgebalanceerd patroon geeft daarbij het beste resultaat.

Doe je donderdag mee?