live-cooking
Live-cooking

Live-cooking, inspiratie en prikkels zijn belangrijke onderdelen om geïnteresseerd en gefocust te zijn.

Wij zijn specialist in belevingscatering. We kunnen u goed adviseren in motiveren, verrassen, verbazen en regionaal verbinden. Tevens kunnen we op vaste tijden samen koken met uw leerlingen en/of collega’s om gezamenlijk het menu voor de komende periode te kiezen. Met een smaakpanel en daarbij een kookcursus. Dit doen we liefst op de vaste stapavond, zodat er na het koken ook nog een leuke avond is.

Inmiddels is dit op één locatie zo leuk geworden dat we een wachtlijst hebben om mee te mogen doen aan deze kooksessies. Plezier is het toverwoord, leren is onze verbinding.

gezond eten
Gezond eten

Als inkoper van de schoolcatering is het voor u belangrijk dat u gezond inkoopt en dat u dit kunt bewijzen. Onze norm is gezond. Het gezonder ‘maken’ van de schoolcatering is volgens Tweetal de verkeerde mindset. Wij redeneren vanuit gezond en hoe we dit aantrekkelijk maken.

Uiteraard moeten leerlingen en ouders ook kiezen voor uw school om inkomsten te genereren. Wij maken onze locaties daarom bijzonder en eten dient een feestje te zijn in combinatie met activiteiten.

Gezond is voor iedereen anders. Daarom hebben wij echte koks in dienst en niet alleen managers. We leiden onze koks zelf op in onze Tweetal Academie om te laten begrijpen wat gezond eten is voor het individu, maar ook de passie om dit uit te kunnen leggen. Dit is belangrijk. Wij laten onze koks in opleiding om die reden stage lopen bij onze leveranciers.

Wij zijn er van overtuigd dat je meer moet doen voor een gezonde levensstijl. Nodig ons uit en wij bespreken de mogelijkheden. Ook als u in een situatie zit waar u met eigen-dienst medewerkers zit, zouden we u heel graag, geheel vrijblijvend, inspireren.

Delen van kennis is winnen. Wij zijn namelijk ‘gezonde voeding ambassadeurs’ en daarmee zijn kennis waarden als ‘delen’, ‘motiveren’, ‘quick wins’ voor Tweetal een mooier doel dan profit. Uiteraard zou het mooier zijn als we hierin uw partner mogen zijn!

waar komt ons eten vandaan
Waar komt ons eten vandaan?

Gezond eten is belangrijk maar de passie voor gezond eten is de overtreffende trap. Dit kan in de ogen van Tweetal alleen als je ook het hele proces laat beleven. We beginnen daarom al met uw toekomstige leerlingen. We nemen de leerlingen mee naar onze leveranciers. Één van deze initiatieven is ‘pluk geluk’. Hiermee creëren we verbinding en begrip en onze missie is “gezond eten kies jezelf”. We ontwikkelen dit voordat de leerlingen op uw school komen. Kennis is bewust kiezen, ervaren de overtreffende trap.

Op uw locaties communiceren we waar het eten vandaan komt en uw nieuwe leerlingen zullen dit herkennen. Onze koks in opleiding lopen stage bij onze leveranciers. Zij vertellen dit met passie en zijn productspecialisten. Gezonder eten ontdek je samen!

eet wat je sport
Eet wat je sport

Als je in een schoolomgeving gezonde voeding zegt is bewegen hierbij minstens zo belangrijk. We geven daarom aan wat gezond is en wat niet, maar ook voor welke sport welke voeding het meest geschikt kan zijn. Een uitgebalanceerd patroon geeft daarbij het beste resultaat.

Doe je donderdag mee?