ontzorgen2
Ontzorgen

Tweetal heeft zelf alles in huis om uw event of party compleet te maken. Laat ons u ontzorgen en deel wat u wilt bereiken. Op basis van uw doel of droom doen we u een voorstel en bespreken we deze samen om tot het optimale resultaat te komen.

Gebruik onze kennis. Wij delen deze kennis graag om onszelf daarbij ook steeds te verbeteren en te overtreffen.

decor & ontwerp
Decor & ontwerp

In ons vak is het gebruikelijk dat Tweetal steeds verder wordt uitgedaagd door ook totaal-leverancier te zijn qua advisering in ontwerp en aankleding. Dit kunnen we vanzelfsprekend verzorgen maar hiervoor huren we de expertise in. Wij focussen ons op voeding en daarin zijn we een autoriteit. Inrichting en sfeer komt daarbij wel op onze radar maar laten we graag over aan onze specialistische partners. Samen met u vormen we een consortium, want wij weten wat efficiënt is, wat goed verkoopt en hoe dit gepresenteerd moet worden.

Na 40 jaar weten we wat aanslaat en wat niet. Innovatie is een must, daar gebruiken we bestaande locaties voor om dit op kleine schaal te testen. Dit begeleiden we goed en de analyse doen we vakkundig. Verbouwingen zijn immers duur en dienen hun doel wel meetbaar te halen.

Wat we dagelijks ervaren is de dat de juiste sfeer zorgt voor het prikkelen van de zintuigen en dat dit de eetlust positief beïnvloed.

schoolkantinee
Schoolkantine

In schoolkantines komt ontwerp zeer nauw. Leerlingen dulden daar vaak geen leraren en willen graag in de pauze een onafhankelijk gevoel ervaren. We willen u hierbij graag helpen.

Hier komen zaken als overzicht, veiligheid, schoonmaak en multifunctionele ruimte in beeld en kan een vakkundig team helpen de juiste prioriteiten te bepalen.

Ontvangstruimte
Ontvangstruimte

Uw klanten beleven uw organisatie, na het aan komen rijden, voor het eerst in de ontvangstruimte. Door de klant vanaf het eerste mee te nemen in uw gastvrijheid kan erg helpen in het eerste contact.

Een receptie met een vriendelijke dame/heer, maar daarbij ook het gelijk aanbieden van de wi-fi code (om even de mail tijdens het eventuele wachten te kunnen bekijken) en een verse luxe kop koffie of thee is een kleine moeite. Echter de geur en de verbazing leveren u zeker een goed begin van het gesprek op. Pluk je eigen thee om ‘vers’ te benadrukken.

aankleding
Aankleding

Heeft u bijzondere aankleding nodig voor bijvoorbeeld een landelijke, klassieke of moderne sfeer?

Renee Aerts zal u niet teleurstellen en weet als geen ander uw zintuigen te inspireren!

Mag ik het voor je regelen?