party_labelparty
Van ‘dream’ tot de ‘day-after’

Heb je een droom of idee? Met 40 jaar ervaring hebben we veel onvergetelijke evenementen georganiseerd.
Een event moet een echte belevenis zijn waar mensen met plezier aan terugdenken. Een feest waarvan het resultaat uiteindelijk mooier is dan zij verwachtten. Lekker eten, vriendelijke medewerkers en een ontspannen sfeer.
Zowel grote evenementen als kleine groepen. Wil je het evenement professioneel laten vastleggen of  wens je begeleiding van muziek? Ook dát regelen wij graag voor u.

ontzorgen / communicatie2
Ontzorgen  en communicatie

Jij bent in de hoofdrol. Wij ontzorgen en communiceren helder, zodat we aan je verwachtingen voldoen. Wij zijn, als expert op het gebied van evenementen, aangesloten bij ONCE (Officieel Netwerk Catering Events).  Voor jou betekent dit dat de cateringdienstverlening in goede handen is. Wij onderscheiden ons op het gebied van veiligheid, kwaliteit, authenticiteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij conformeren ons aan de voedselveiligheid en zijn daarvoor HACCP gecertificeerd.

tent_labelparty
Events

Als event- en festivalspecialisten begrijpen we jouw doelstellingen. Vertrouwen, elkaar leren kennen en op elkaar kunnen bouwen, levert tijd en geld op. De tijd die jij in ons investeert doe je éénmalig. Je communiceert met een vaste eventmanager. Hij of zij is voor elke partij je aanspreekpunt. Jij kunt je bezighouden met je core-business, terwijl wij ons succes bewijzen.

Tweetal is onderdeel van de Effektief Groep. Je mag van ons als event- festivalspecialist verwachten dat we je maximaal ontzorgen.

feest_labelparty
Party

Heb je iets te vieren, organiseer je een symposium of een bedrijfsfeest? Wij verzorgen met plezier de invulling zodat je gasten zichtbaar genieten. Wij zorgen voor een onvergetelijke en geslaagde dag. Dat kan een bruiloft zijn, maar ook een klanten-contactdag of een bedrijfsfeest.

Jij kunt aandacht geven aan je gasten, wij zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

bserved_labelparty
Bserved, serves you!

Bserved staat voor klasse, stijl en hospitality. Of het nu gaat om een representatieve host, een gedreven teamleider, een wervelende standbemanning, een enthousiast promotieteam of een charmante hostess, bij Bserved bent je aan het juiste adres. Wij staan er voor garant dat onze medewerkers en styling optimaal aansluiten bij jouw concept en de gewenste uitstraling. Maatwerk dus.

Al onze medewerkers zijn geselecteerd op servicegerichtheid en uitstraling en zij worden door ons opgeleid tot echte hospitality professionals. Bserved is een full-service bureau en gespecialiseerd in hospitality medewerkers voor evenementen, beurzen en congressen door het hele land.

Vieren we het samen?