40 jaar passie en vakmanschap
40 jaar passie en vakmanschap

In 1977 wordt Tweetal opgericht. Op dat moment pioniers op catering gebied. Inmiddels is deze markt zeer volwassen en professioneel geworden en zijn we trots op het resultaat dat we hebben staan. We hebben alle stappen meegemaakt en mogen ons met gepaste afstand een autoriteit noemen op Events-catering en Business-catering. Met ons totaal concept blijven wij je verbazen. Wij hebben alles in huis om je te ontzorgen.

Anno nu hebben we ruim 300 teamspelers en zijn we een zelfstandig onderdeel van de Effektief Groep.

onze en uw zekerheden
Onze en uw zekerheden

Naast de eisen die de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) stelt aan voedselveiligheid wordt ons bedrijf ook door een extern bedrijf gecontroleerd op voedselveiligheid. Dit heeft geresulteerd in een officieel erkend hygiënecode certificaat. Met dit certificaat wordt aangetoond dat ons bedrijf werkt volgens de strenge eisen op het gebied van voedselveiligheid.

Daarnaast zijn wij NEN-EN-ISO-9001:2008 gecertificeerd en werken wij volgens NEN-EN-ISO-14001.

Tweetal Party & Events is aangesloten bij ONCE. Officieel Netwerk Catering Events is een exclusief platform voor party- & eventcateraars die zich naar de opdrachtgevers wensen te onderscheiden door het verschil te maken op het gebied van veiligheid, kwaliteit, authenticiteit, HACCP certificering en maatschappelijk verantwoord ondernemen. ONCE is de overkoepelende organisatie die de party- & eventcatering branche vertegenwoordigt én ondersteunt.

Deze controle wordt uitgevoerd door TÜV Nederland en is een onderdeel van de TÜV NORD Group.

Missie

Wij zijn anders. Met seizoen onderscheidende totaalconcepten delen wij kennis en blijven ontwikkelen. Gasten ervaren oprechte aandacht.

“from dream to day after”

Visie

We denken na, zijn trendsettend en hebben respect voor de toekomst, omdat we daar de rest van ons leven doorbrengen.

Kernwaarden
Puur
Passie
Ontwikkelen
Identiteit
Oprecht
Ontmoet ons team

Eric Minkhorst

Algemeen directeur


Ik ben verheugd bij Tweetal mijn toegevoegde waarde te mogen geven, als gepassioneerd business developer, en dit verder als onderdeel van de Effektief Groep uit te mogen breiden. Mijn passie is kansen zien, creëren en hiervoor de ruimte geven. Mensen te ontwikkelen, maximaal binnen ieders eigen vermogen. Geen hiërarchie maar facilitairen om dromen uit te laten komen.

Ik geloof in het mogelijk maken van uw reis van idee tot realisatie, hiervoor moet je verbazen, verbinden en verleiden. Hierop mag u mij aanspreken. Dit is geen commercieel gedreven keuze, maar mijn persoonlijke overtuiging.

Anton Koopman

Oprichter


Als oprichter en vakidioot heb ik alles als pionier op dit gebied zien gebeuren en overwonnen, dat we nu een miljoenen bedrijf hebben is nooit mijn drijfveer geweest. Wel dat we gezinnen kansen hebben kunnen geven. Ik dank Effektief Groep dat ik betrokken kan blijven bij deze toch mooie kans om mijn concept verder te exploiteren.

Hans Schutmaat

Relatiebeheerder party & events catering


Ik werk 32 jaar bij Tweetal en doe dit al die jaren met veel plezier, dat we hier hard moeten werken op de onmogelijkste tijden zal u niet verbazen. Om dan te zien met welk teamwork we telkens mensen aankijken met totale blijdschap en fonkeling in de ogen over hun feest geeft me elke keer nog voldoening.

Helena van der Zee

Relatiebeheerder businesscatering


Inmiddels meer dan 20 jaar ervaring als Catering Manager en diverse organisaties gezien te hebben, ben ik blij dat ik bij Tweetal mag werken vanuit een omgeving waarin iedereen zijn passie mag gebruiken, wilt u weten waarmee we u kunnen verbazen? Bel gerust!

Rianne Bossink

Natuurvoedingsadviseur


Elke dag ervaar ik dat pure, onbewerkte producten je vitaliteit verhogen. Met plezier deel ik mijn kennis, zodat jij er je voordeel mee kunt doen. Door je lichaam de juiste bouwstoffen te geven die het nodig heeft om optimaal te functioneren, zit je lekkerder in je vel. Voeding speelt een grote rol bij je fysieke en mentale gezondheid. Wil je met energie doen waar jij goed in bent? Ik adviseer je graag.

Sandra Faber

Manager sales & academie


Ik vind het geweldig om mensen op te leiden en hen te stimuleren het beste uit zichzelf te halen. Door gastvrije, opgeleide medewerkers brengen we de horeca naar een hoger niveau en creëren een onvergetelijke beleving.
De details geven de doorslag: c’est le ton qui fait la musique!

Ramon Mensink

Chef-kok


Met plezier sta ik elke dag in de keuken om de lekkerste soepen, salades, hapjes en gerechten te maken. Werken bij Tweetal is iets wat ik al vele jaren met passie doe. Ik krijg hier oprecht de kans om me te ontwikkelen en mijn eigen identiteit te creëren. In het Food lab bedenk ik nieuwe recepten, experimenteer ik met technieken, grondstoffen en pure producten. Zo geef ik mijn eigen invulling aan de nieuwste foodtrends. Eten moet lekker, gezond en in de presentatie verassend zijn.
leef je passie passiemanagement
Passiemanagement

Wij geloven in passiemanagement. Dat houdt in dat mensen die in ons team passen weten dat dit vak hard werken is, weten waarvoor ze Tweetal kiezen en dat teamwork ons motto is! Ofwel, geen extra motivatie nodig hebben om de juiste dingen te doen.

Wij maken gebruik van het principe dat iedereen het beste tot zijn recht komt als je zijn/haar passie raakt. Op mogelijke opdrachten schrijf je je dan ook zelf in en benoemen we gezamenlijk de kartrekker voor deze opdrachten. We doen dus wat we leuk vinden.

Elke opdracht heeft zijn eigen specialisme nodig en wij willen dat de klant voelt en ervaart dat we de juiste persoon voor de juiste klus inzetten. U ervaart gepassioneerde en gemotiveerde mensen. De klant is uiteraard hoofdrolspeler over zijn eigen opdracht en we kunnen prima tegen kritiek, want klanten zijn onze referentie en vertellen door wat wij niet kunnen overbrengen.

Maar laten we ons werk niet te rooskleurig voorstellen. Het is hard werken op tijden dat iedereen vrij heeft, bijvoorbeeld de feestdagen. Zonder bezetenheid en teamwork voor je vak zou je het bij ons niet lang kunnen volhouden. Ieder schakeltje is belangrijk. Door dit niet uit het oog te verliezen houden we ons DNA: ‘hands-on’, ‘passiemanagement’ en ‘beleving creëren’ in stand en is het iedere dag weer een feest om hier te mogen werken.

Geïnspireerd?