40 jaar passie en vakmanschap
40 jaar passie en vakmanschap

In 1977 wordt Tweetal opgericht. Op dat moment pioniers op catering gebied. Inmiddels is deze markt zeer volwassen en professioneel geworden en zijn we trots op het resultaat dat we hebben staan. We hebben alle stappen meegemaakt en mogen ons met gepaste afstand een autoriteit noemen op Events-catering en Business-catering. Met ons totaal concept blijven wij je verbazen. Wij hebben alles in huis om je te ontzorgen.

Anno nu hebben we ruim 300 teamspelers en zijn we een zelfstandig onderdeel van de Effektief Groep.

onze en uw zekerheden
Onze en uw zekerheden

Naast de eisen die de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) stelt aan voedselveiligheid wordt ons bedrijf ook door een extern bedrijf gecontroleerd op voedselveiligheid. Dit heeft geresulteerd in een officieel erkend hygiënecode certificaat. Met dit certificaat wordt aangetoond dat ons bedrijf werkt volgens de strenge eisen op het gebied van voedselveiligheid.

Deze controle wordt uitgevoerd door TÜV Nederland en is een onderdeel van de TÜV NORD Group.

Wij werken volgens NEN-EN-ISO-14001 en NEN-EN-ISO 9001:2015.

Missie

Wij zijn anders. Met seizoen onderscheidende totaalconcepten delen wij kennis en blijven ontwikkelen. Gasten ervaren oprechte aandacht.

“from dream to day after”

Visie

We denken na, zijn trendsettend en hebben respect voor de toekomst, omdat we daar de rest van ons leven doorbrengen.

Kernwaarden
Puur
Passie
Ontwikkelen
Identiteit
Oprecht

Passiemanagement

Wij geloven in passiemanagement. Dat houdt in dat mensen die in ons team passen weten dat dit vak hard werken is, weten waarvoor ze Tweetal kiezen en dat teamwork ons motto is! Ofwel, geen extra motivatie nodig hebben om de juiste dingen te doen.

Wij maken gebruik van het principe dat iedereen het beste tot zijn recht komt als je zijn/haar passie raakt. Op mogelijke opdrachten schrijf je je dan ook zelf in en benoemen we gezamenlijk de kartrekker voor deze opdrachten. We doen dus wat we leuk vinden.

Elke opdracht heeft zijn eigen specialisme nodig en wij willen dat de klant voelt en ervaart dat we de juiste persoon voor de juiste klus inzetten. U ervaart gepassioneerde en gemotiveerde mensen. De klant is uiteraard hoofdrolspeler over zijn eigen opdracht en we kunnen prima tegen kritiek, want klanten zijn onze referentie en vertellen door wat wij niet kunnen overbrengen.

Maar laten we ons werk niet te rooskleurig voorstellen. Het is hard werken op tijden dat iedereen vrij heeft, bijvoorbeeld de feestdagen. Zonder bezetenheid en teamwork voor je vak zou je het bij ons niet lang kunnen volhouden. Ieder schakeltje is belangrijk. Door dit niet uit het oog te verliezen houden we ons DNA: ‘hands-on’, ‘passiemanagement’ en ‘beleving creëren’ in stand en is het iedere dag weer een feest om hier te mogen werken.

Geïnspireerd?