40 jaar passie en vakmanschap
Passie en vakmanschap

In 1977 wordt Tweetal opgericht. Op dat moment pioniers op catering gebied. Inmiddels is deze markt zeer volwassen en professioneel geworden en zijn we trots op het resultaat dat we hebben staan. We hebben alle stappen meegemaakt en mogen ons met gepaste afstand een autoriteit noemen. Met ons totaal concept blijven wij je positief verrassen. Anno nu hebben we ruim 300 teamspelers en zijn we een zelfstandig onderdeel van de Effektief Groep.

onze en uw zekerheden
Kwaliteit en veiligheid

Een veilige werkvloer voor ons team en uw gasten is met ons als cateraar gegarandeerd. Onze processen zijn ingericht conform de eisen van ISO9001:2015 en ISO14001. Naast de eisen die de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) stelt aan voedselveiligheid wordt Tweetal Belevingscatering ook door een extern bedrijf gecontroleerd op voedselveiligheid. Dit heeft geresulteerd in een officieel erkend hygiënecode certificaat. Met dit certificaat wordt aangetoond dat ons bedrijf werkt volgens de strenge eisen op het gebied van voedselveiligheid.

onze en uw zekerheden
Werkgebied

Het huidige werkgebied van Tweetal is het noorden en oosten van Nederland. Met Opdrachtgevers van Almelo tot Heerenveen en van Hardenberg tot Groningen. Regionale en lokale samenwerkingen zijn hier sterk, waardoor wij een duurzaam assortiment en stabiele personele bezetting kunnen garanderen. Tweetal gelooft in duurzame samenwerkingen, gericht op de lange termijn, waarin we elkaar versterken. De wereld een beetje mooier maken, transparant naar elkaar communiceren en onwijs ons best doen om het plezierig te maken voor alle betrokkenen.

Missie van Tweetal

Wij zijn een professionele, gastvrije en gepassioneerde cateraar en leveren door middel van onze food & beverages een bijdrage aan de fysieke en mentale gezondheid van onze gasten. Ons team gelooft in de kracht van écht samenwerken en transparant ondernemen.

Visie van ons team

Deze tijd vraagt om een flexibele, creatieve horeca- en cateringpartner. Wij leveren een passend antwoord met maatwerk concepten waarin respect voor mens en natuur en transparant ondernemen centraal staan. Waar mogelijk werken wij met lokale partners en producten.

Leer ons persoonlijk kennen