40 jaar passie en vakmanschap
40 jaar passie en vakmanschap

In 1977 wordt Tweetal opgericht. Op dat moment pioniers op catering gebied. Inmiddels is deze markt zeer volwassen en professioneel geworden en zijn we trots op het resultaat dat we hebben staan. We hebben alle stappen meegemaakt en mogen ons met gepaste afstand een autoriteit noemen op Events-catering en Business-catering. Met ons totaal concept blijven wij je verbazen. Wij hebben alles in huis om je te ontzorgen.

Anno nu hebben we ruim 300 teamspelers en zijn we een zelfstandig onderdeel van de Effektief Groep.

onze en uw zekerheden
Onze en uw zekerheden

Naast de eisen die de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) stelt aan voedselveiligheid wordt ons bedrijf ook door een extern bedrijf gecontroleerd op voedselveiligheid. Dit heeft geresulteerd in een officieel erkend hygiënecode certificaat. Met dit certificaat wordt aangetoond dat ons bedrijf werkt volgens de strenge eisen op het gebied van voedselveiligheid.

Missie

Wij zijn een professionele, gastvrije en gepassioneerde cateraar. Wij leveren door middel van onze food & beverages een bijdrage aan de fysieke en mentale gezondheid van onze gasten. Wij geloven in de kracht van écht samenwerken en transparant ondernemen.

Visie

Deze tijd vraagt om een flexibele, creatieve horeca- en cateringpartner. Wij leveren een passend antwoord met maatwerk concepten waarin respect voor mens en natuur en transparant ondernemen centraal staan. Waar mogelijk werken wij met lokale partners en producten.

Kernwaarden
Puur
Passie
Ontwikkelen
Identiteit
Oprecht

Geïnspireerd?