Ontvangstruimte
Welkom, fijn dat je er bent!

Met passie en betrokkenheid exploiteert Tweetal Horeca locaties. Elke locatie is uniek en heeft een eigen identiteit. Dat gastvrijheid in ons DNA zit ervaar je daar elke dag.

Naast een gastvrij team van medewerkers die enthousiast aan het werk zijn, staat ook smaakvolle en gezonde voeding centraal. Verse ingredienten die dichtbij zijn gehaald vormen de basis. Voeg daar een snufje creativiteit van onze chefs aan toe en het genieten kan beginnen.

Tweetal verzorgt ook de cateringdienstverlening voor professionele sportclubs. Een voorbeeld van een unieke locatie is Sportsbar 2 Corpus.  Een fijne plek voor het organiseren van bijeenkomsten en private dining, maar ook een plek waar je even tot rust kunt komen met uitkijk op de sportvelden.

We zien je binnenkort!

party2
Sportsbar 2 Corpus

adres: Laan Corpus den Hoorn 101, Groningen

Ontmoet je graag zakelijk op een unieke locatie? Met uitkijk over de sportvelden is Sportsbar 2 Corpus, gevestigd in Topsportzorgcentrum, heerlijk vertoeven.

De locatie ademt sport uit en de maaltijden zijn dan ook voedzaam en smakelijk. Een ontspannen plek om te ontbijten, lunchen en dineren. Presteren op topniveau is op deze locatie dagelijkse kost.

De locatie heeft een heerlijk terras, dus heb je voor deze zomer nog géén unieke locatie gevonden? We nodigen je graag uit!

Meer informatie over 2 Corpus: 2corpus.nl 

Vieren we het samen?