Ontvangstruimte
Welkom, fijn dat je er bent!

Met passie en betrokkenheid exploiteert Tweetal Horeca vier locaties met elk een eigen identiteit. Gastvrijheid zit in ons DNA en dat ervaar je bij onze dienstverlening, zowel bij de horecalocaties als bedrijfs- en partycatering.

De geur van versgebakken brood komt je tegemoet als je langs Bakkerij Blanche loopt. De gastdames en heren van Café de Sigaar verwelkomen je voor een hapje en een drankje in de sfeer van een Brussels café. Bij restaurant De Pijp Wine & Dine wordt je culinair verrast met pure ingrediënten van topkwaliteit. Beaushelter is een unieke locatie voor het organiseren van feesten, partijen en private dining.

We zien je binnenkort!

9
Bakkerij Blanche

adres: Brugstraat 28/ Kleine der A 1, Groningen

Wij verwelkomen je in een unieke sfeer. Hoge muren, exotische hangplanten en het gebruik van duurzame materialen zoals marmer, koper, blauw staal en beton, maken het interieur trendy, zorgen voor een huiselijke sfeer en een luxe uitstraling.

De verse, eenvoudige gerechten en de goede prijs-kwaliteitverhouding maken van Bakkerij Blanche een geliefde plek.

Je kunt er heerlijk ontbijten, rustig de krant lezen met een kop koffie en iets lekkers of lunchen. Heb je onze luxe belegde broodjes al geproefd? De geur van versgebakken brood komt je al tegemoet wanneer je door de straat loopt. We zien je snel!

Meer informatie over Bakkerij Blanche: bakkerijblanche.nl

de sigaar
Gezelligheid bij Café de Sigaar

adres: Hoge der A 2/ Brugstraat 27, Groningen

Café de Sigaar is gevestigd op een unieke locatie in het centrum van Groningen. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op het riante terras aan de mooiste gracht van Groningen. Echt genieten, met uitzicht op de oude schepen en boten die langs varen.

Binnen zorgen de diverse stijlen en unieke objecten uit heel Europa voor een verbluffende sfeer. Alleen al het interieur is een bezoekje waard!
Over elk detail is nagedacht. De schilderijen van Olga Wiese en het glas in lood zijn speciaal voor de Sigaar vervaardigd.

Onze enthousiaste gastdames en heren heten u van harte welkom!

Meer informatie over Café de Sigaar: cafedesigaar.nl

party2
Beaushelter

adres: Neutronstraat 3, Groningen

Heb je iets te vieren? Bij Beaushelter maken we samen van je verjaardag, jubilieum, bedrijfsfeest of andere festiviteit een echte beleving!

Beaushelter is gevestigd aan de rand van de ringweg, waardoor de locatie goed bereikbaar is voor alle gasten. De locatie heeft een warme sfeer en biedt plek aan 400 gasten. Ontspan in de lounge waar een robuuste houtkachel staat, geniet van een muzikaal optreden óf drink een cocktail aan de verlichte onixbar.

De locatie heeft een prachtige binnentuin, dus heb je voor deze zomer nog géén unieke locatie gevonden? We nodigen je graag uit!

Meer informatie over Beaushelter: beaushelter.nl 

depijp_gerecht
De Pijp Wine & Dine

adres: Hoge der A 3, Groningen

Dineren in stijl doe je bij De Pijp. Onze chefkok bereidt pure gerechten met eerlijke ingrediënten uit het seizoen. Door de open keuken heb je direct verbinding met het team. Er wordt met veel passie en betrokkenheid gewerkt en dat ervaar je.

Leg je verwachting maar hoog, want je wordt verrast! De Pijp Wine & Dine heeft een vermelding in de Lekker500 en de Michelin Gids.

Ceci n’est pas un restaurant!

Meer informatie over De Pijp: depijpwinedine.nl

Vieren we het samen?