Concepts-&-Design-by-Tweetal
Concepts & Design by Tweetal

Tweetal Belevingscatering: dat is niet voor niets onze naam! Beleving is de belangrijkste reden waarom opdrachtgevers voor ons kiezen. Met concepts & design hebben wij de expertise om de uitstraling aan te laten sluiten bij uw kernwaarden.

Samen-ontwerpen-we-je-event
Samen ontwerpen we je evenement

We beschikken over eigen event designers die met jou werkelijk alles doornemen, zowel voor, tijdens als na onze dienstverlening. Onze horeca-ervaring geeft je de zekerheid dat ook bedrijfsfeesten en ontmoetingsplekken goed ingevuld kunnen worden.

Wij voegen echt wat toe en maken het verschil. Bij business catering heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om de ontmoetingsruimte in te richten zoals jij wilt. Ligt het accent meer op horeca of ga je voor overzichtelijk en informatief? Jij maakt de keuze en wij maken het visueel binnen bijna elke budget.

Bij ons kun je terecht voor alles op het gebied van feesten en evenementen. DJ’s, bands, bijzondere locaties: het ligt allemaal binnen handbereik. En voor groepen tot maar liefst 80.000 personen nemen wij je de gehele zorg uit handen.

Maatwerk
Maatwerk voor iedereen

Wij weten ook wel dat zaken uitbesteden meestal om interne beslissingen vraagt. Daarom zijn wij uiterst flexibel en kun je onze designers voor het gehele traject of voor losse concepten gebruiken. Zo passen we voor iedere opdracht maatwerk toe.

We beschikken over de laatste WoW-ervaringen, de nieuwste trends en maken gebruik van bewezen concepten. Aarzel dus niet en schakel ons al in een vroeg stadium in. Brainstormen kost je namelijk alleen maar tijd terwijl onze design experts al veel vaker met dit bijltje hebben gehakt. Zij hebben geen neventaken, zijn gefocust en stappen uit op het moment dat het stappenplan tot succes voor iedereen helder is!

Certificeringen
Certificeringen

Wij hebben het gehele proces en transport gecertificeerd. Dat betekent dus 100% zekerheid en geen voedselveiligheidsproblemen. Laat ons met je meekijken, ook al is het als second opinion. Want jij gaat toch voor zekerheid?

Tof als je geïnteresseerd bent in onze dienstverlening. Neem contact met ons op!

Ben je er klaar voor?