Concepts-&-Design-by-Tweetal
Conceptontwikkeling door Tweetal

De markt én de gasten vragen om beleving, flexibiliteit en een sfeer zoals je in de horeca ervaart. Maak je plannen voor een nieuw bedrijfsrestaurant, wil je je horecazaak veranderen of zoek je een uniek concept voor grab & go? Ons team van concepts & design ontwerpt, ontwikkelt en richt de ruimte voor je in. De uitstraling sluit aan bij de kernwaarden van je onderneming zodat je je thuisvoelt zodra je binnenkomt. Brainstorm eens geheel vrijblijvend over de conceptontwikkeling. Neem contact met ons op.

Concepts-&-Design-by-Tweetal
Inrichting bedrijfskeuken en bedrijfsrestaurant

De werkplek van ons team gaat ons aan het hart. Het moet veilig zijn, vertrouwd voelen en ze moeten er efficiënt kunnen werken. Geen wonder dat wij daarin alle energie stoppen. Samen met u als opdrachtgever tekenen wij de perfecte bedrijfskeuken in het bedrijfsrestaurant. Of het nu gaat om nieuwbouw, volledige verbouwing van uw huidige bedrijfsrestaurant of een kleine investering om het prettiger te maken voor iedereen. Ons team van concepts & design adviseert u graag.

Samen-ontwerpen-we-je-event
Samen ontwerpen we je evenement

We beschikken over eigen event designers die met jou werkelijk alles doornemen, zowel voor, tijdens als na onze dienstverlening. Onze horeca-ervaring geeft je de zekerheid dat ook bedrijfsfeesten en ontmoetingsplekken goed ingevuld kunnen worden.

Wij voegen echt wat toe en maken het verschil. Bij bedrijfscatering heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om de ontmoetingsruimte in te richten zoals jij wilt. Ligt het accent meer op horeca of ga je voor overzichtelijk en informatief? Jij maakt de keuze en wij maken het visueel binnen uw budget.

Nieuwsgierig naar meer?