Wavin kiest Tweetal

Met een vast team enthousiaste medewerkers maken we er elke dag bij Wavin weer iets bijzonders van. Dagelijks verse bereiding op locatie. Niet alleen erg lekker, maar ook maatwerk! Zo is er voor ieder wat wils, rekening houdend met nationaliteiten, dieetwensen en allergenen. Lokale versleveranciers schakelen snel zodat de 100% beschikbaarheid van het basisassortiment tijdens openingstijden gegarandeerd is.

Ook bij Wavin registreren onze medewerkers de HACCP controles (o.a. schoonmaakwerkzaamheden en meetresultaten) in onze online applicatie. Daarmee is geborgd dat tevens op afstand de resultaten inzichtelijk zijn. De direct leidinggevende ontvangt dagelijks een overzicht van de afgeronde en openstaande taken.
Over Wavin
Wavin Groep heeft vestigingen in meer dan 25 landen met meer dan 30 productielocaties. Buiten Europa opereert Wavin via een wereldwijd netwerk van agenten, licentiehouders en distributeurs. De Wavin Groep heeft meer dan 5500 medewerkers en heeft een jaarlijkse omzet van circa € 1,2 miljard. Sinds 2012 is Wavin onderdeel van de Mexichem Groep, de Latijns Amerikaanse wereldleider in leidingsystemen en petrochemische industrie.
Wavin levert effectieve oplossingen voor essentiële behoeften van het dagelijks leven: een veilige distributie van drinkwater en gas, duurzaam beheer van regenwater en afvalwater, energie-efficiënte verwarming en koeling van gebouwen, elektro, telecom en industriële toepassingen.