Tweetal vernieuwd bedrijfsrestaurant Regio Twente

Het bedrijfsrestaurant van Regio Twente in Enschede is compleet vernieuwd. Tweetal Concepts & Design maakte het ontwerp, passend bij de wensen en eisen van Regio Twente. De moderne uitstraling en nieuwe opstelling werkt ondersteunend aan de dienstverlening waarbij gastheerschap (hospitality) centraal staat. De locatie onderging een ware metamorfose.

Feestelijke opening

De medewerkers zijn al de hele week nieuwsgierig naar het eindresultaat. Er is hard gewerkt en eindelijk is het dan zover. De officiële opening van het nieuwe bedrijfsrestaurant. Het is groots gevierd met onder andere ballonnen, een proeverij met hapjes, een nieuw assortiment en spetterende gastdames die zorgen voor een gastvrije beleving.

Onderscheidend vermogen cateringaanbesteding

De wens voor een verbouwing maakte onderdeel uit van de aanbesteding. Het is mede door het verrassende en vooral passende ontwerp dat Tweetal Business Catering de gunning heeft gekregen en sinds november van start is gegaan bij Regio Twente in het bedrijfsrestaurant. Tweetal verzorgt er de lunchvoorziening,  automatenvoorziening en banquetingactiviteiten.

Hospitality

Tweetal maakt het onderscheid met gastheerschap / hospitality. De cateringmedewerkers zijn al jaren een vast gezicht op de locatie en dat blijft ook zo. Met enthousiasme gaan zij deze uitdaging aan. Tweetal ondersteunt de medewerkers met persoonlijke begeleiding op de werkvloer. De medewerkers volgen de gehele contractduur trainingen bij Tweetal Academie om positieve eigenschappen te versterken en het gastheerschap optimaal tot uiting te laten komen in de praktijk. Natuurlijk nemen we daarin de laatste trends en ontwikkelingen mee zodat de gasten continu worden verrast.

Wil je je medewerkers het liefst gezonde voeding aanbieden in een gezellige setting? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Neem dan contact op met onze bedrijfscateringspecialisten. Wij houden ons bij Tweetal namelijk al jarenlang bezig met het ontwikkelen van concepten op het gebied van kantinevoorzieningen voor medewerkers.