Van bedrijfsrestaurant naar ontmoetingsruimte

De een neemt zelf boterhammen mee naar het werk, de ander gaat in de pauze broodjes halen bij de supermarkt om de hoek en een derde brengt het liefst een bezoek aan de bedrijfsrestaurant. We hebben allemaal onze eigen gewoontes op het gebied van eten op het werk. Veel bedrijven bieden aan hun werknemers een bedrijfsrestaurant aan. Maar de laatste jaren is die bedrijfsrestaurant op veel plekken aan het veranderen. En kun je eerder spreken van een ware ontmoetingsruimte.

Secundaire arbeidsvoorwaarde

Steeds meer mensen zien een goede bedrijfsrestaurant als een secundaire arbeidsvoorwaarde. Het liefst is het dan een bedrijfsrestaurant waar ook volop aandacht wordt besteed aan het gezonde concept. Dus weg met de kroketten en saucijzenbroodjes: de moderne werkgever biedt zijn of haar werknemers vooral verantwoorde en gezonde voeding aan. Van verse smoothies tot aan maaltijdsalades en alles wat daartussen zit.

Eten en ontmoeten

Maar ook de uitstraling van menig bedrijfsrestaurant verandert langzaam naar ware ontmoetingsplekken. Voorzien van relaxhoeken en loungebanken waar iedereen op zijn of haar gemak lekker van een broodje kan genieten. Terwijl er gezellig wordt gebabbeld met collega’s over wat iedereen zoal bezighoudt. De moderne bedrijfsrestaurant heeft dan ook steeds meer weg van een heus lunchrestaurant. Een plek waar je ook naartoe zou gaan met je vrienden of familie. Hip en trendy. Modern en gezellig. En natuurlijk gezond en verantwoord.

Maak ook van jouw bedrijfsrestaurant een ontmoetingsplek

Zou je graag zien dat jouw medewerkers ook een prachtige ontmoetingsplek hebben als bedrijfsrestaurant? We gaan graag met je om tafel om te kijken wat we voor jou en je medewerkers kunnen betekenen.

Wil je je medewerkers het liefst gezonde voeding aanbieden in een gezellige setting? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Neem dan contact op met onze bedrijfscateringspecialisten. Wij houden ons bij Tweetal namelijk al jarenlang bezig met het ontwikkelen van concepten op het gebied van kantinevoorzieningen voor medewerkers.