Succesvol event organiseren? Bouw zekerheden in!

Als je een evenement gaat organiseren, dan wil je natuurlijk dat het een daverend succes wordt. Het beste wat je dan kan doen, is om vooraf een aantal zekerheden in te bouwen. Als je ervoor kiest om ons je event te laten organiseren, dan kun je erop vertrouwen dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. En waarbij jouw werkzaamheden en inspanningen tot een minimum worden beperkt.

Volledige ontzorging

Er is niets zo fijn als het gevoel hebben dat je zelf nagenoeg niets hoeft te doen en alles toch vlekkeloos verloopt. Door Tweetal Party & Events in te schakelen word je dan ook volledig ontzorgd. We communiceren helder en zoeken altijd naar het sterkste team om van je evenement een succes te maken. Met medewerkers met passie voor gastvrijheid, die keer op keer de gewenste sfeer uitstralen.

Een draaiboek maakt alles duidelijk

Als we voor je event aan de slag gaan, dan doen we dat met een praktisch draaiboek. Daarin staat precies vermeld wat wanneer moet gebeuren en wie daar voor verantwoordelijk is. Zo weet je van minuut tot minuut waar je aan toe bent. Wel zo prettig als je je daar ook geen zorgen meer om hoeft te maken.

Download ons praktische draaiboek

In ons draaiboek staat precies vastgelegd voor wanneer welke werkzaamheden moeten gebeuren en wie daar voor verantwoordelijk is. Zo weet iedereen binnen de organisatie dus precies wat ze wanneer moeten doen.

Je eigen eventmanager

Het communiceert pas echt prettig als de lijnen kort zijn. Vandaar dat we zorgen voor een eigen eventmanager bij je event. Hij of zij is voor, tijdens en na het feest je directe aanspreekpunt. Gaat er iets niet goed of heb je een vraag over een onderdeel van je event? Even bellen en je weet direct dat het allemaal wordt opgelost.

Certificeringen

Nog een voordeel van kiezen voor Tweetal is dat we ISO-gecertificeerd zijn. Dat houdt in dat we alles wat we doen vertrouwelijk en op de juiste manier documenteren. We conformeren ons ook aan de voedselveiligheid en daarom zijn we HACCP gecertificeerd. Daarnaast zijn we aangesloten bij ONCE (Officieel Netwerk Catering Events). Zo weet je zeker dat de cateringdienstverlening in goede handen is.

Ben je dus op zoek naar een betrouwbare partner voor het organiseren van je event?

Kies dan voor zekerheid en schakel ons in. Wil je meer weten? Spreek dan af met een van onze Event Designers.