Samenwerking HANNN (Healthy Ageing Network Northern Netherlands)

Tweetal Belevingscatering is onlangs partner geworden van de HANNN, Healthy Ageing Network Northern Netherlands. Daarmee vergroot zij haar kennisveld en expertise.


Over HANNN
Gezond en actief oud worden, dat is waar het HANNN (Healthy Ageing Network Northern Netherlands) aan wil bijdragen in het noorden van Nederland. HANNN is het platform voor activiteiten in Noord-Nederland die bijdragen aan gezond en actief ouder worden. HANNN verbindt bedrijven, kennisinstellingen, zorgpartijen en overheden. Van MedTech, Life Sciences, en Food, tot Care & Cure, Healthy Lifestyle en Serious Gaming. Het netwerk heeft de ambitie om samen met bedrijven, zorginstellingen, overheden en andere organisaties van Noord-Nederland een Blue Zone te maken.

Rol Tweetal
Als cateraar staan wij in direct contact met de gasten. Een cruciale rol én plek waar vraag en aanbod samen komen. Daarmee staan wij dicht bij het vuur om het vitaal ouder worden te stimuleren door kennis over te dragen en gasten zélf een bewuste keuze te laten maken. Om aansluiting te vinden bij de wensen en behoeften van de gasten, nemen onze medewerkers het voortouw door te luisteren en inventariseren. Het uitgangspunt is altijd smaak. Eten moet immers lekker zijn!

Pure voeding  
De basis is altijd het leveren van pure voeding volgens receptuur van onze professionele chefkoks. Geen kunstmatige toevoegingen, maar voeding zoals het bedoeld is. Voeding waarmee je vitaal ouder worden ondersteunt, waarvan je energie krijgt. De samenwerking met HANNN verbreed onze kennis welke wij direct toepassen op de dienstverlening bij opdrachtgevers die een bijdrage willen leveren aan de vitaliteit van medewerkers. Door dicht bij het vuur te zitten isTweetal altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.