Publicatie MVO rapport

De publicatie is een feit! Onze inspanningen op het gebied van duurzaam en sociaal ondernemen zijn door Stichting MVO Register geverifieerd.  Deze tijd vraagt om het zien van kansen en benutten van de mogelijkheden. Met trots kunnen we stellen dat we daarin slagen. Het omdenken is nog niet eerder zo belangrijk geweest. De ontwikkelingen op het gebied van duurzaam ondernemen volgen zich razendsnel op. Dankzij ons sterke team van cateringprofessionals en de drive om continu te verbeteren verduurzamen we onze dienstverlening blijvend.

Afstand van grond tot mond

Het is de missie van Tweetal om de afstand van boer naar bord zo klein mogelijk te maken. Daarvoor halen wij de producten zo dicht mogelijk bij onze opdrachtgevers.  Iedere streek heeft zijn specialiteiten. Met de verse lokale seizoensproducten krijgen opdrachtgevers een afwisselend aanbod in het bedrijfsrestaurant. In ons gepubliceerde MVO-rapport leest u de inspanningen die wij het afgelopen jaar hebben gedaan om onze doelstellingen te halen.

Via deze link heeft u direct toegang tot het rapport.

Benieuwd hoe wij je bestaande assortiment verduurzamen?

Of je nu een vraag wil stellen, wil brainstormen of op zoek bent naar een partner in crime om het assortiment te verduurzamen  >