Ontzorging voor je bedrijfsfeest / bedrijfsEvent

Wil je een bedrijfsfeest geven voor je medewerkers of klanten? Dan komt er behoorlijk wat op je af. Niet alleen moet je nadenken over wat voor soort feest je wilt geven, het is ook belangrijk dat je alles goed regelt als het aankomt op bijvoorbeeld het inhuren van personeel en benodigdheden. Sommige mensen vinden het regelen van zo’n bedrijfsfeest hartstikke leuk. Maar de meeste mensen zien er als een berg tegenop. Gelukkig kun je het altijd nog uitbesteden. Maar ja, aan wie?

Tweetal Belevingscatering ontzorgt je van A tot Z

We zijn een echte totaalleverancier als het aankomt op catering en het bedenken en organiseren van bedrijfsfeesten. We beschikken over heel veel horeca-ervaring en maken gebruik van eigen Event designers die in overleg met jou je hele bedrijfsfeest organiseren. Dat begint al met het bedenken van het concept of thema van je feest tot aan het aansturen van medewerkers op het feest zelf en regelen dat alles weer netjes wordt opgeruimd. Ontzorging van A tot Z, noemen we dat.

Draaiboek

Je kunt bij Tweetal terecht voor werkelijk alles op het gebied van bedrijfsfeesten en evenementen. We kennen de DJ’s, weten de bijzondere locaties te vinden en verrassen keer op keer met heerlijke concepten op het gebied van eten en drinken. We werken altijd met een draaiboek waarin we van begin tot eind alles vastleggen. Daarin is te zien wat wanneer moet gebeuren en wie daar verantwoordelijk voor is. Ook voor jezelf dus een handig naslagwerk om te kijken of alles nog volgens planning verloopt. Maar het belangrijkste is en blijft dat wij je zo veel mogelijk werk uit handen nemen. Zodat je uiteindelijk ook zelf optimaal kunt genieten van een super geslaagd bedrijfsfeest.

Volledig op maat

Het mooie is dat we je bedrijfsfeest volledig op maat kunnen samenstellen. Daarbij beschikken we over de laatste WoW-ervaringen, de nieuwste trends en maken we gebruik van bewezen concepten.

Onze design experts hebben al veel vaker met dit soort bijltjes gehakt en weten van elk bedrijfsfeest een spektakel te maken.

Schakel ons daarom al in een zo vroeg mogelijk stadium in. Meer weten? Maak dan een afspraak met onze event designers.