Tweetal kiest lokaal

Als duurzame cateraar van bedrijfsrestaurants geeft Tweetal Business Catering haar opdrachtgevers zekerheid van lokale inkoop en gezonde voeding. Het is de missie van Tweetal om de afstand van boer naar bord zo klein mogelijk te maken. Daarvoor haalt Tweetal de producten binnen een straal van 30 km vanaf haar opdrachtgevers. Iedere streek heeft zijn specialiteiten. Met de verse lokale seizoensproducten krijgen opdrachtgevers een afwisselend aanbod in het bedrijfsrestaurant.

Afstand van grond tot mond

Het team zet zich dagelijks in om de beste producten zo dichtbij de opdrachtgevers vandaan te halen. Weinig voedselkilometers en geen verpakkingsmateriaal, want de producten worden vers aangeleverd in recyclebare kratten die de volgende keer weer gebruikt worden om de nieuwe voorraad aan te leveren. Het voordeel van een korte afstand tot de leveranciers is bovendien dat de groenten duurzaam vervoert kunnen worden via elektrisch transport of de bakfiets.

Afwisselend assortiment

De producten die lokaal verbouwd worden vindt je alleen in het seizoen terug. Daardoor is het assortiment afwisselend en helemaal afgestemd op de behoeften van je lijf. Wie zit er in de zomer te wachten op stamppot boerenkool? En de aardbeien die met kerst bij de desserts worden geserveerd die zijn toch echt niet zo lekker zoet als die van eigen bodem in de zomermaanden.

Wil je je medewerkers het liefst gezonde voeding aanbieden in een gezellige setting? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Neem dan contact op met onze bedrijfscateringspecialisten. Wij houden ons bij Tweetal namelijk al jarenlang bezig met het ontwikkelen van concepten op het gebied van kantinevoorzieningen voor medewerkers.