Gezonde overwerkmaaltijden in plaats van afhaalmaaltijden

Je bedrijf draait goed en je medewerkers draaien overuren. Dan is de kans groot dat er op kantoor ook ’s avonds gegeten gaat worden. Dus even snel een belletje naar de kebabzaak om de hoek of een bestelling plaatsen op thuisbezorgd.nl? Het kan best zijn je je werknemers daar een of twee keer een plezier mee doet. Maar de derde keer beginnen ze langzaam maar zeker genoeg te krijgen van die ongezonde hap. En je wilt toch zelf ook dat je medewerkers gezond zijn en blijven, dus waarom zou je dan kiezen voor minder verantwoorde voeding?

Onze gezonde en dagverse overwerkmaaltijden

Bij Tweetal is het mogelijk om gezonde en dagverse overwerkmaaltijden te bestellen. Bijvoorbeeld tijdens topdrukte op de zaak. Of op vaste avonden in de week in het geval van structureel overwerk. Wij vinden het belangrijk dat iedereen binnen je bedrijf gezond, fit en duurzaam inzetbaar is en blijft. Zo kunnen je medewerkers zonder zorgen lekker en puur eten en zal je merken dat ze vitaler en productiever zijn. Die kleine investering die je dan moet doen, verdient zich uiteindelijk ruimschoots terug.

Secundaire arbeidsvoorwaarde

Maar ook je mensen zelf zijn meer en meer met gezond en verantwoord eten bezig. Voor sommige van hen zijn goede maaltijden op het werk (of een goed kantineconcept) echt een secundaire arbeidsvoorwaarde. Waarmee je als bedrijf dus boven de concurrentie uit kunt steken.

Dagverse producten

Natuurlijk weten we bij Tweetal precies waar we onze dagverse producten moeten inkopen. We kunnen je dan ook altijd informeren over de bron. En aangezien we regionaal georiënteerd zijn halen we de ingrediënten van dichtbij. Zo kunnen we samen regionaal ondernemen, verbinden en de regio versterken.

Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen als het aankomt op (dagverse) avondmaaltijden?

Maak dan een afspraak met ons of loop een keer binnen zodat we de mogelijkheden geheel vrijblijvend kunnen bespreken.