Effektief Groep houdt zakelijk en studerend Nederland fit

Eén van de hardst groeiende facilitaire organisaties van Nederland is Effektief Groep. Dit Groningse bedrijf, met klanten als Ziggo Dome, Koninklijk Theater Carré en de Heineken Music Hall, spreidt nu haar vleugels en voegt een nieuw aspect toe aan haar dienstverlening door de overname van het Event- en Bedrijfscateringbedrijf Tweetal Catering. De samenwerking moet leiden tot het gezond en fit houden van het zakelijke en studerend Nederland met verse voeding uit de regio.

Of, zoals Erwin de Jong, algemeen directeur van Effektief Groep aangeeft: ”Ons bedrijf is al jaren actief in de catering en horecabranche. Met Tweetal Catering zetten we verder in op innovatie en op het creëren van een nieuwe norm voor succesvolle bedrijven. Dit alles om hun kapitaal, de medewerkers onder optimale omstandigheden te laten functioneren en ze hiermee voor een langere tijd aan zich te binden”. Dit is een trend die ’s wereld meest succesvolle bedrijven als o.a. Google en Facebook ook toepassen als middel om medewerkers optimaal te ondersteunen in het werk.

Tweetal Catering is al veertig jaar zeer actief in de cateringbranche en directeur Anton Koopman is dan ook zeer te spreken over de overname door Effektief Groep, omdat hierdoor zowel voor de klanten alsmede voor de medewerkers de continuïteit gewaarborgd is. De overname door de Effektief Groep zorgt er voor dat er nu door heel Nederland een uniek cateringaanbod mogelijk wordt, waarbij onder andere gezonde voeding, maar ook de beleving rond werken, optimaal presteren en leren wordt gefaciliteerd.

Effektief Groep is met ruim 30 miljoen omzet één van de snelst groeiende facilitaire organisaties van Nederland met focus op de zakelijke markt.