Duurzaamheid centraal bij catering Gemeente Groningen

De gemeente Groningen heeft na een aanbestedingsprocedure voor de cateringdienstverlening gekozen voor Tweetal Businesscatering. Korte lijnen, een eigen identiteit en verbinden met de omgeving. Met deze kernpunten heeft Tweetal de gemeente Groningen ervan overtuigd een goede match te zijn voor de komende jaren.

Groningen gaat ervoor: de gezondste stad van Nederland worden. Het doel is het verkleinen van gezondheidsverschillen in de stad en winnen van het aantal gezonde levensjaren. Een gezonde stad is een veilige stad met schone lucht, schoon water, met duurzame woningen, groen, aantrekkelijke wandel- en fietsroutes, een gezonde voedselvoorziening.
De gemeente Groningen richt haar peilers op duurzaamheid, duurzame inzetbaarheid voor haar medewerkers en social return. Tweetal verzorgt er vanaf 1 februari 2018 de catering waarbij ondernemerschap centraal staat. Met een passend concept borgt Tweetal de genoemde speerpunten van de gemeente en een optimale gasttevredenheid. De gasten zien dit terug in het gebruik van regionale producten, verse bereiding in eigen keuken, kansen creëren voor medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt (o.a. leerwerkplekken op de locaties) en het realiseren van een echte beleving, uiteraard gedurende de gehele contracttermijn van tenminste 6 jaar.

De bedrijfsrestaurants hebben een frisse uitstraling waarbij de versbeleving centraal staat. Daarnaast borgt Tweetal dat zij blijvend worden verrast en aansluiting vinden bij de wensen en behoeften, op het gebied van smaak, kwaliteit, prijs en sfeer. Een uitdaging die met veel energie wordt opgepakt.