Creatieve concepten tijdens Eventcatering

Als je je beweegt in de business van Eventcatering, dan wil je natuurlijk altijd excelleren. Bij Tweetal doen we er dan ook altijd alles aan om onze klanten (én hun gasten) te verrassen met de meest originele en creatieve concepten. We laten je in dit artikel dan ook graag wat voorbeelden van deze concepten zien. Zo krijg je direct een beter beeld van wat er in de wereld van Eventcatering allemaal mogelijk is. En we durven vast te verklappen: veel meer dan je denkt!

Food out of the box

Ken je het principe van de foodtruck? Een busje of caravan dat op een Event staat en het eten en drinken van daaruit verkoopt? Deze trend hebben wij nu geheel naar een nieuw level getild. Wij hebben het al niet meer over een foodtruck, maar over food out of the box. Ofwel eten en drinken verkopen (of aanbieden) vanuit een hippe Event container. Die container wordt vooraf al helemaal ingericht op basis van het concept van de leverancier. Denk daarbij aan inrichting, aansluitingen en natuurlijk de creatieve uitstraling. Vervolgens wordt de Event container op de plaats van bestemming gebracht en is het eigenlijk alleen nog maar een kwestie van de container openen en uitklappen.

Topsportzorgcentrum

Voor het restaurant van het Topsportzorgcentrum Groningen bedachten we een compleet nieuw interieurontwerp (samen met onze interieurdesigners). Dit centrum is een ultramodern en multifunctioneel gebouw dat topsport, topzorg, topkennis en top ondernemen verbindt. De combinatie van al deze functionaliteiten op één locatie en onder één dak is uniek in Nederland. Het interieurconcept bestaat uit stoere en robuuste materialen van hout en metaal, die een beetje de sfeer van oude gymzalen uitstralen.

BBQ kermis

Heb je dit jaar al een barbecue gehad? Het weer was er in elk geval al een paar keer perfect voor. Maar als we bij Tweetal een barbecue regelen, gaan we graag een stapje verder. Zoals met ons nieuwe concept: de BBQ kermis. Met het welbekende touwtjetrekken. Alleen is de prijs hier geen waterpistool of een knuffel maar bijvoorbeeld je eigen stukje vlees of vis dat op de barbecue gelegd wordt. Ga blikgooien en ontdek welke salades je op je bord krijgt. Of hengel bij de plastic vissen naar de lekkerste sausjes. Verder zijn er ook popcorn- en suikerspinkramen te vinden op onze barbecuekermis. Eigenlijk kun je je beter afvragen wat er niet is. Want je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk bij ons.

Wil je jouw bedrijfsfeest of party Event een unieke sfeer en uitstraling meegeven?

Wil je dat jouw gasten zich op en top vermaken met vernieuwende concepten?
Spreek dan af met onze Event Designers zodat we geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor je op een rij kunnen zetten.