Certificaat Werkpakt verlengd door werken vanuit passie

Een bevestiging van onze inspanningen, maar bovenal een beloning voor de inzet van onze medewerkers. Het Werkpakt keurmerk is met twee jaar verlengd door de gemeente Enschede. De bekendmaking werd feestelijk gevierd. In samenwerking met de hospitalitydames van BServed verzorgde Tweetal de avond van de uitreiking met culinaire hapjes, zoetigheid én beleving.

Het hele jaar door bieden wij werkplekken aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Iedereen is inclusief en elke medewerker uniek, ook de ontwikkeling die zij doormaken. Dit vraagt om maatwerk opleidingen en begeleiding op de werkvloer.
Ontwikkelen vanuit passie
Om te zorgen dat alle medewerkers met plezier doen waar zij goed in zijn, werken zij vanuit hun passie. Dit tovert bij ons én alle gasten een lach op het gezicht. Bij ons is ieders ambitie gelijk. We spreken niet over doelgroepen, maar talentontwikkeling. De medewerkers krijgen de ruimte en de tijd om hun passie aan te spreken en comptenties verder te ontwikkelen. Dit concept noemen wij de 'droomkeuken'.  Niet omdat de keuken er mooi uitziet, maar omdat we hun droom graag waarmaken.
Wat is het Werkpakt keurmerk?
Voor werkgevers die zich nadrukkelijk onderscheiden door sociaal ondernemerschap heeft de gemeente Enschede het Werkpakt keurmerk. Werkpakt-werkgevers onderkennen de talenten van (langdurig) werkzoekenden, bieden hen perspectief en vertalen dit in succesvol en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De gemeente verstrekt het Werkpakt keurmerk aan werkgevers die, samen met de gemeente en andere partners, aantoonbaar bijdragen aan duurzame oplossingen voor werkzoekenden en daarbij optreden als ambassadeur en betrokken partner.