Bedrijfscatering als secundaire arbeidsvoorwaarde

Als je een eigen bedrijf met personeel hebt, dan wil je niet dat je werknemers ziek worden. Natuurlijk kan je nooit voorkomen dát ze ziek worden, maar je kunt er wel van alles aan doen om het ziekteverzuim tot een minimum te beperken. Een van de mogelijkheden die je daarvoor hebt, is zorgen voor verantwoorde voeding. Bijvoorbeeld door bij het aanbod in de bedrijfskantine aandacht te schenken aan gezonde en dagverse producten. Of door te kiezen voor uiterst gezonde overwerkmaaltijden in plaats van een vette hap.

Gezonde en fitte medewerkers

Wij helpen je graag met het fit en gezond houden van je medewerkers. Bovendien is uit onderzoek gebleken dat mensen meer en meer een werkgever kiezen op basis van unieke secundaire arbeidsvoorwaarden. Het aanbieden van gezonde voeding is voor veel mensen zo’n uniek punt. Wat ons betreft dus een win-winsituatie: je bedrijf wordt aantrekkelijker in de ogen van potentiële medewerkers en het in dienst zijnde personeel wordt minder snel ziek als gevolg van deze gezonde en verantwoorde voeding.

Een gezonde leefstijl voor je medewerkers

Zorg ook dat je je medewerkers helpt bij het creëren van een gezonde levensstijl. Bij Tweetal is het mogelijk om bijvoorbeeld voor een vast bedrag per maand (en per medewerker) te zorgen voor een ontbijt, lunch of avondmaaltijd. Je personeel blijft op die manier vitaler en je zult merken dat iedereen een stuk productiever is.

Regionaal georiënteerd

Daarnaast zorgen we ervoor dat we onze dagverse producten en ingrediënten regionaal inkopen. Want waarom zou je het ver gaan zoeken als je het ook dichtbij kan halen? Bovendien stimuleren we zo het regionale ondernemen en verbinden en versterken we samen de regio. Daarbij werken we regelmatig met themaweken om het cateringaanbod bij de deelnemende bedrijven spannend en gevarieerd te houden. En geven we regionale ondernemers de kans om zich te presenteren op jouw locatie met hun producten.

Voeg ook een zeer gewilde secundaire arbeidsvoorwaarde toe en zorg voor gevarieerde voeding voor je personeel.

Meer weten? Onze cateringspecialisten bespreken de mogelijkheden graag met je. Neem contact op met een van hen voor aanvullende informatie.