mei 11, 2018

Checklist bij eventcatering: gebruik een draaiboek

Als specialisten op het gebied van eventcatering weten we natuurlijk precies hoe we een succesvol event moeten organiseren. Een van de belangrijkste onderdelen van zo’n event is het gebruikmaken van een draaiboek
mei 11, 2018

Succesvol event organiseren? Bouw zekerheden in!

Als je een evenement gaat organiseren, dan wil je natuurlijk dat het een daverend succes wordt. Het beste wat je dan kan doen, is om vooraf een aantal zekerheden in te bouwen.
mei 1, 2018

Creatieve concepten tijdens Eventcatering

Als je je beweegt in de business van eventcatering, dan wil je natuurlijk altijd excelleren. Bij Tweetal doen we er dan ook altijd alles aan om onze klanten (én hun gasten) te verrassen met de meest originele en creatieve concepten.
mei 1, 2018

Trends Eventcatering in 2018

Het jaar 2018 is al een tijdje in volle gang. Toch willen we je graag nog even meenemen naar wat de trends op het gebied van eventcatering in 2018 zijn. Waarbij we al direct een tipje van de sluiter oplichten. Want bij veel trends staat het woord beleving centraal.
mei 24, 2017

Top 5 meest gastvrije landen

Bij gastvrijheid gaat het er vooral om dat je je welkom voelt. Het gaat niet om één moment, maar om de totale beleving. Van het bekijken van de website tot de weg naar het pand toe, maar ook het parkeren, een hartelijk ontvangst en het vertrek zijn bepalend voor de beleving.
mei 10, 2017

Hoe je met voeding stress de baas blijft

Herken je dit: 's morgens gaat de wekker. Je stapt je bed uit om je ritueel te doen. Eten, douchen, aankleden, tandenpoetsen en dan de deur uit. Klaar voor een nieuwe dag. Een dag waarin je heel veel 'moet'. Moet tussen aanhalingstekens, want uiteindelijk kies je hier zelf voor. Even over op 'mag' dus...
mei 2, 2017

Koop wat in Nederland groeit en bloeit

Nu het zonnetje zich weer wat vaker laat zien en de temperaturen stijgen, duiken veel mensen de tuin weer in. De eerste zaden zijn geplant en de zon mag zijn werk gaan doen. Of je nu een fanatiek tuinder bent of niet, ook zonder groene vingers kun je je eten dichter bij huis halen. Dat wij daar groot voorstander van zijn schuiven we niet onder stoelen of banken.
april 13, 2017

5 tips om je eigen gezondheid te kweken

Deze uitspraak ken je vast wel: "je bent wat je eet". Er zit een kern van waarheid in, alhoewel je dat misschien niet altijd wilt horen. Hoe vaak zeg jij tegen jezelf dat je echt toe bent aan die gevulde bonbon of spareribs? Je lichaam wordt er niet blij van, maar op dat moment maakt het even niets uit. Genieten is ontspanning en dat doet wél iets voor je gezondheid. Alles draait om balans.
december 21, 2016

4 redenen om niet gezond te eten

Er is nogal wat om te doen de laatste tijd. Eten we nu wel of niet gezond? Een relatief begrip: gezond. Van Dale zegt erover: lichamelijk in orde; niet ziek. Bijzonder eigenlijk dat we die term gebruiken. Voeding heeft met zoveel meer te maken dan alleen je lichamelijke gezondheid. Met de juiste voeding ondersteun je ook je geestelijke gezondheid.