augustus 13, 2020

Tweetal kiest lokaal

Als duurzame cateraar van bedrijfsrestaurants geeft Tweetal Business Catering haar opdrachtgevers zekerheid van lokale inkoop en gezonde voeding. Het is de missie van Tweetal om de afstand van boer naar bord zo klein mogelijk te maken. Daarvoor haalt Tweetal de producten binnen een straal van 30 km vanaf haar opdrachtgevers. Iedere streek heeft zijn specialiteiten. Met de verse lokale seizoensproducten krijgen opdrachtgevers een afwisselend aanbod in het bedrijfsrestaurant.
november 30, 2018

Tweetal vernieuwd bedrijfsrestaurant Regio Twente

Het bedrijfsrestaurant van Regio Twente in Enschede is compleet vernieuwd. Tweetal Concepts & Design maakte het ontwerp, passend bij de wensen en eisen van Regio Twente. De moderne uitstraling en nieuwe opstelling werkt ondersteunend aan de dienstverlening waarbij gastheerschap (hospitality) centraal staat. Tweetal maakt het onderscheid met gastheerschap / hospitality.