december 13, 2021

Publicatie MVO rapport

De publicatie is een feit! Onze inspanningen op het gebied van duurzaam en sociaal ondernemen zijn door Stichting MVO Register geverifieerd.  Deze tijd vraagt om het zien van kansen en benutten van de mogelijkheden. Met trots kunnen we stellen dat we daarin slagen.
augustus 13, 2020

Tweetal kiest lokaal

Als duurzame cateraar van bedrijfsrestaurants geeft Tweetal Business Catering haar opdrachtgevers zekerheid van lokale inkoop en gezonde voeding. Het is de missie van Tweetal om de afstand van boer naar bord zo klein mogelijk te maken. Daarvoor haalt Tweetal de producten binnen een straal van 30 km vanaf haar opdrachtgevers. Iedere streek heeft zijn specialiteiten. Met de verse lokale seizoensproducten krijgen opdrachtgevers een afwisselend aanbod in het bedrijfsrestaurant.
november 30, 2018

Tweetal vernieuwd bedrijfsrestaurant Regio Twente

Het bedrijfsrestaurant van Regio Twente in Enschede is compleet vernieuwd. Tweetal Concepts & Design maakte het ontwerp, passend bij de wensen en eisen van Regio Twente. De moderne uitstraling en nieuwe opstelling werkt ondersteunend aan de dienstverlening waarbij gastheerschap (hospitality) centraal staat. Tweetal maakt het onderscheid met gastheerschap / hospitality.
oktober 2, 2018

Restaurant 2 Corpus opent in Topsportzorgcentrum Groningen

Op 13 oktober opent de horecagelegenheid 2 Corpus zijn deuren in Topsportzorgcentrum Groningen. In de zaak is niet alleen ruimte voor een restaurant, maar ook voor een vergaderruimte en een plek om naar live sportwedstrijden te kijken.
juni 19, 2018

Van bedrijfsrestaurant naar ontmoetingsruimte

Wil je een bedrijfsfeest geven voor je medewerkers of klanten? Dan komt er behoorlijk wat op je af. Niet alleen moet je nadenken over wat voor soort feest je wilt geven, het is ook belangrijk dat je alles goed regelt als het aankomt op bijvoorbeeld het inhuren van personeel en benodigdheden.
juni 14, 2018

Ontzorging voor je bedrijfsfeest / bedrijfsEvent

Wil je een bedrijfsfeest geven voor je medewerkers of klanten? Dan komt er behoorlijk wat op je af. Niet alleen moet je nadenken over wat voor soort feest je wilt geven, het is ook belangrijk dat je alles goed regelt als het aankomt op bijvoorbeeld het inhuren van personeel en benodigdheden.
juni 11, 2018

Bedrijfscatering als secundaire arbeidsvoorwaarde

Als je een eigen bedrijf met personeel hebt, dan wil je niet dat je werknemers ziek worden. Natuurlijk kan je nooit voorkomen dát ze ziek worden, maar je kunt er wel van alles aan doen om het ziekteverzuim tot een minimum te beperken.
juni 5, 2018

Gezonde overwerkmaaltijden in plaats van afhaalmaaltijden

Je bedrijf draait goed en je medewerkers draaien overuren. Dan is de kans groot dat er op kantoor ook ’s avonds gegeten gaat worden. Dus even snel een belletje naar de kebabzaak om de hoek of een bestelling plaatsen op thuisbezorgd.nl?
mei 28, 2018

Checklist bij Eventcatering: gebruik een draaiboek

Als specialisten op het gebied van Eventcatering weten we natuurlijk precies hoe we een succesvol Event moeten organiseren. Een van de belangrijkste onderdelen van zo’n Event is het gebruikmaken van een draaiboek