purevoeding_labelbusiness
Vitaal ouder worden

Wij helpen iedereen betrokken, gezond, fit en duurzaam inzetbaar te houden.
Uit onderzoek blijkt dat unieke secundaire arbeidsvoorwaarden en innovatie bepalen of mensen bij je willen werken.

In Nederland begint de strijd om uniek talent. Tweetal heeft de oplossing en houdt tevens iedereen in topconditie. De motor van ieder mens is voeding, toch heeft iedereen in zijn vrije tijd andere eetgewoontes dan op het werk. De factoren stress en tijd zijn cruciaal hierin. In Scandinavië is al lang duidelijk dat optimale inspanning beter gaat als we 6 uur efficiënt werken.

Motiveer jij je medewerkers voor een gezonde leefstijl? Voor een vast bedrag per dag, per medewerker zorgen wij voor ontbijt, lunch en indien gewenst de avondmaaltijd. Zonder zorgen kunnen zij puur eten. Deze secundaire arbeidsvoorwaarde draagt bij aan hun vitaliteit en productiviteit, waardoor deze investering zich ruimschoots terugverdiend. Uiteraard zorgen wij voor activiteiten om de geest weer ruimte te geven.

Het traditioneel aanbieden van bedrijfscatering in vaste pauze tijden en tegen een geringe betaling is uiteraard ook mogelijk.

Voor meer informatie over vitaal ouder worden kunt u via onderstaande knop het e-book Gezonde voeding een kans voor Noord Nederland downloaden waar wij een bijdrage aan hebben mogen leveren.

regionaal_labelbusiness
Regionaal gehaald

Vanzelfsprekend weten wij waar we de dagverse producten inkopen. Wij informeren je altijd over de bron. Daarnaast is regionaal ondernemen, verbinden en de regio versterken onze tweede natuur. Haal ingrediënten niet van ver als je het ook dichtbij kunt halen.

Onze belofte is: minimaal 60% van de ingrediënten kopen wij regionaal in. Om de catering spannend en gevarieerd te houden werken we met themaweken, maar geven we ook de regionale ondernemers de kans zich te presenteren op jouw locatie.

Onze overtuiging: leer en inspireer elkaar, geef elkaar de ruimte en creëer samen een inspirerende Cateringswereld.

cookingpizza_labelbusiness
Beleef ons

Live-cooking is niet meer weg te denken. Beleving smaakt naar meer.
Gezamenlijke kooksessies vergroten de saamhorigheid en geven vertrouwen. Je leert elkaar op een ontspannen manier kennen. Daarna geniet je met het hele team van de zelfbereide maaltijd. Als dat geen onverslaanbaar team wordt!

Wij hebben onze collega’s geselecteerd op basis van passie en een aanstekelijke glimlach. U ervaart onze glimlach en geeft het door. Beleef ons en laat het u smaken!

Proeven doet u met al uw zintuigen en wij weten deze als geen ander te prikkelen.

natuurvoedingsadviseur_labelbusiness
Natuurvoedingsadviseur

Onze natuurvoedingsadviseurs adviseren en ondersteunen je online wanneer jou dat uitkomt. Het uitgangspunt is het creëren van een optimale beschikbaarheid van voedingsstoffen, zodat je je energiek voelt. Gezond leven en eten is voor iedereen anders. Wij delen kennis, zodat iedereen voor zichzelf een bewuste keuze kan maken.

Zie jij de toegevoegde waarde? Plan een informatief gesprek. Neem contact met ons op.

Weet jij wat je nodig hebt?