purevoeding_labelbusiness
Duurzame inzetbaarheid

Onderdeel van onze missie. Wij pakken die sleutelrol om met onze bedrijfscatering je team gezond, fit en duurzaam inzetbaar te houden. Dat doen we met pure voeding en sportieve activiteiten.  Dat vitaal ouder worden om meer draait dan gezond eten, dat weet je wellicht al wel.  Wij delen simpele tools om je team te motiveren, inspireren en enthousiasmeren. Samen houden we iedereen in topconditie, zodat ze met energie hun werk kunnen doen.

regionaal_labelbusiness
Regionaal gehaald bij u in de buurt

Het regionaal ondernemen, verbinden en de regio versterken is onze tweede natuur. We zijn sterk verankerd in het noorden en oosten van Nederland. De ingrediënten voor de bedrijfscatering halen wij dan ook dichtbij onze opdrachtgevers.  Onze belofte is: minimaal 50% van de ingrediënten kopen wij regionaal in. Om de catering spannend en gevarieerd te houden werken we met themaweken, maar geven we ook de regionale ondernemers de kans om zich te presenteren op jouw locatie.

natuurvoedingsadviseur_labelbusiness
Kennis van voeding in eigen huis

Tweetal heeft het! Kennis van voeding in eigen huis. En niet alleen onze medewerkers in de bedrijfsrestaurants, maar ook achter de schermen werken onze natuurvoedingsadviseurs aan een voedzaam assortiment.

Met voedselcombinaties en bereidingswijzen zorgen zij voor een optimale beschikbaarheid van voedingsstoffen. Daar voel jij je lekker energiek van.
Gezond leven en eten is voor iedereen anders. Wij delen kennis, zodat iedereen voor zichzelf een bewuste keuze kan maken.

Enthousiast geworden?