purevoeding_labelbusiness
Vitaal ouder worden

Wij pakken die sleutelrol om je team gezond, fit en duurzaam inzetbaar te houden. Dat doen we met pure voeding en sportieve activiteiten. Als partner van HANNN (Healthy Ageing Network Northern Netherlands) delen we kennis met jou en je team zodat jij er je voordeel mee kunt doen. Zowel op je werk, als thuis!

Dat vitaal ouder worden om meer draait dan gezond eten, dat weet je wellicht al wel.  Wij delen simpele tools om je team te motiveren, inspireren en enthousiasmeren. Samen houden we iedereen in topconditie, zodat ze met energie hun werk kunnen doen.

Voor een vast bedrag per dag, per medewerker zorgen wij voor ontbijt, lunch en indien gewenst de avondmaaltijd. Zonder zorgen en stress lekker eten. Een secundaire arbeidsvoorwaarde die bijdraagt aan de vitaliteit en productiviteit.

Het traditioneel aanbieden van bedrijfscatering in vaste pauze tijden en tegen een geringe betaling is uiteraard ook mogelijk.

regionaal_labelbusiness
Regionaal gehaald

Het regionaal ondernemen, verbinden en de regio versterken is onze tweede natuur. De ingrediënten halen wij dan ook dichtbij onze opdrachtgevers.  Onze belofte is: minimaal 50% van de ingrediënten kopen wij regionaal in. Om de catering spannend en gevarieerd te houden werken we met themaweken, maar geven we ook de regionale ondernemers de kans om zich te presenteren op jouw locatie.

Onze overtuiging: leer en inspireer elkaar, geef elkaar de ruimte en creëer samen een (h)eerlijke Cateringwereld.

cookingpizza_labelbusiness
Beleef ons

Live-cooking is niet meer weg te denken. Beleving smaakt naar meer en daarom laten we iedereen daarvan meegenieten. Samen met je team een kookworkshop volgen is niet alleen gezellig en lekker, maar onze koks leren je ook bereidingstechnieken, smaakcombinaties en een aantrekkelijke presentatie.

Daarna geniet je met het hele team van de zelfbereide maaltijd. Als dat geen onverslaanbaar team wordt!

natuurvoedingsadviseur_labelbusiness
Natuurvoedingsadviseur

Onze natuurvoedingsadviseurs adviseren en ondersteunen je on- en offline. Met voedselcombinaties en bereidingswijzen zorgen zij voor een optimale beschikbaarheid van voedingsstoffen. Daar voel jij je lekker energiek van.
Gezond leven en eten is voor iedereen anders. Wij delen kennis, zodat iedereen voor zichzelf een bewuste keuze kan maken.

Volg je binnenkort bij ons een workshop? Neem contact op.

Weet jij wat je nodig hebt?