teamtweetal
Join the team!

Voor de regio Twente zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers met passie voor de horeca. Werk jij voor je plezier, ben je stressbestendig, energiek en flexibel? Dan ben jij vast die allrounder die we zoeken!

Als oproepkracht ben je werkzaam in de regio Twente tijdens evenementen. Je assisteert bij de op- en afbouw, ontvangt en bedient de gasten, houdt je werkomgeving schoon en je werkt volgens de richtlijnen op het gebied van voedselveiligheid en arbo. Daarnaast zijn wij op zoek naar oproepkrachten bij de bedrijfscatering. Daar werk je voornamelijk overdag in het bedrijfsrestaurant van onze opdrachtgever waar je dagverse producten bereidt, zorgt voor een aantrekkelijk aanbod en gasten informeert over voeding. In combinatie met de werkzaamheden bij evenementen kunnen we je aantrekkelijke uren bieden.

Ben jij die horecatopper met ervaring die we zoeken? Neem dan contact op met Hans Schutmaat via telefoonnummer 06-14303750 of stuur je motivatie met werkervaring en een recente pasfoto naar h.schutmaat@tweetal.nl

leerwerkkeuken_labelacademy
Wat is de academie?

Ready for the real deal? De Tweetal Academie brengt kennis en passie samen.  Met training en opleiding borgen wij de vakkennis van onze medewerkers en stimuleren hen om verder te ontwikkelen.

Vakscholen zitten vol, maar in de praktijk is er een groot tekort aan koks, vaste medewerkers en bedrijfsleiders in de catering en horeca. Dit komt omdat de praktijk niet aansluit bij de verwachtingen. Het is hard werken, ook in de weekenden en op feestdagen. Naast het bereiden van de meest unieke gerechten en het bedienen van gasten hoort schoonmaken en opruimen er ook bij.

Wij zorgen voor de verbinding tussen leren en werken en zorgen voor uitstroom naar de horeca en het bedrijfsleven.

Tweetal Academie is specialist in competentie-onderwijs. We onderzoeken en ontdekken nieuwe mogelijkheden voor elk individu. Het is de drijfkracht van de medewerkers die ervoor zorgt dat zij beloond worden met een leuke baan.

Onze boodschap is helder, zonder romantische woorden. Instromers weten waaraan ze beginnen en wat de uitkomst is. We werken samen met de overheid, onderwijs, regionale ondernemers, UWV en de arbeidsregio’s. Bij ons zit niemand op de bank, integendeel, monitoring geeft inzicht in waar men na de praktijkopleiding werkt.

Neem bij interesse contact met ons op.

leerwerkkeuken1_labelacademy
Droomkeuken: leef je passie

Bij ons is ieders ambitie gelijk. We spreken niet over doelgroepen, maar talentontwikkeling. Je krijgt bij ons de tijd en ruimte om je passie aan te spreken en je competenties verder te ontwikkelen.

Dit concept noemen wij de ‘droomkeuken’.  Niet omdat de keuken er mooi uitziet, maar omdat we jouw droom graag waarmaken.

Zoek je een stageplaats en wil je keihard werken om je dromen in de catering of horeca waar te maken? Vertel het ons!

Met het team steek jij de handen uit de mouwen. Verdiep je in de werkelijke wereld van catering en horeca en ga je passie achterna. Je hebt bij ons plezier in je werk en wij leren je wat echt nodig is om je doelen te bereiken. Maak je dromen waar!

Koken je passie?